top of page

Kaupan käytännöt

Asiakaspalvelu

Tästä verkkokaupasta voit tilata valmiita, uniikkikappaleina valmistettuja tasseleita. Custom-osiossa voit myös tilata juuri sinulle suunnitellut ja valmistetut tasselit. Mikä tahansa väri, koko ja teema ikinäkään on sinulle paras. Ole vain rohkeasti yhteydessä e-maililla coragarnet@gmail.com. Teen myös puuhkia, joiden materiaali on tylli, toimitusajat näihin on pitkiä, joten otathan sen huomioon.

Suomalaiset asiakkaat voivat sopia myös henkilökohtaisen suunnittelutapaamisen taikka voimme tavata joissain tapahtumissa, joissa kierrän myymässä tuotteita.

Mikään toiveesi ei ole liian pieni minulle, elän ja hengitän glitteriä! Voit myös luottaa kaiken yhteistyömme olevan henkilökohtaista ja pysyvän täysin luottamuksellisena.

Yksityisyys & Turvallisuus

Emme kerää asiakastietoja, emmekä luovuta mitään asiakastietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Keräämme ainoastaan tiedot jotka asiakas itse antaa tilausta tehdessään. Tämä sen vuoksi, jotta pystymme toimittamaan tilauksen perille asiakkaalle ja tarvittavat maksusuoritukset pankkiyhteyksin ja PayPalin kanssa saadaan asianmukaisesti suoritettua.

Maksutavat sivuillamme ovat valittu siten että niitä on turvallista käyttää.

Mikäli otat yhteyttä suoraan e-maililla tai tapaat minut henkilökohtaisesti, samat säännöt pätevät myös silloin.

Toimimme aina asiakkaan etua ajatellen ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Y-tunnus 1093098-1 Cora Garnet Collection, Ainonkatu 2 A 21, 33100 Tampere, Finland

Payment Methods

Payment Methods

Credit / Debit Cards
PAYPAL

Offline Payments

bottom of page